Garageportar Stockholm – säkra, snygga och hållbara

Att ha lyxen som ett garage för med sig är något som man ska uppskatta. Detta oavsett om man i Stockholm bor i en villa, i en BRF eller hyr sin bostad av en fastighetsägare. Ett garage höjer värdet på fastigheten och utöver detta så får man en bra plats för bilen som, även under vintertid, drabbas av ett lägre slitage. Garageportar Stockholm är emellertid en extremt viktig fråga i hur garaget upplevs och fungerar. Här ska vi titta närmare på hur du ska tänka gällande detta. 

Garageportar kommer att påverka huset och fastighetens utseende och karaktär. De fyller en stor del av huskroppen och de påverkar, rent estetiskt, på samma sätt som exempelvis taket. Det man har kunnat se är att många garageportar i Stockholm inte alls följer den röda tråd som rent estetiskt finns i en villa eller i en större fastighet. Exemplifierat av ett vitt hus med ett rött tegeltak och där en garageport plötsligt bryter av i en helt annan färg. Det skapar en oreda och ett slarvigt intryck – något som kan ligga en i fatet i samband med en försäljning. 

Garageportar i Stockholm påverkar intrycket 

Samma sak gäller för en BRF där man inte enbart säljer den egna lägenheten: man säljer hela området. Att garageportar påverkar intrycket negativt kan ge ett sämre slutpris sett till att många spekulanter kan få fel intryck av föreningen och av området där bostaden ligger. 

Idag finns det bättre möjligheter att påverka detta och att få garageportar i Stockholm att smälta in i övriga delar av den stil man gett huset/fastigheten. Detta både vad gäller färger och struktur på ytan. Garageportar idag håller en högre estetisk verkshöjd än vad gårdagens gjorde. 

Bättre säkerhet och bättre isolering 

Idag lever vi i en tid där inbrott ökar och där många fall läggs ner innan de ens börjat utredas. Polisen har bristande resurser och som privatperson måste man skydda sig själv och den egna egendomen på ett tydligare sätt. 

Visste du att garaget är den punkt som många tjuvar ser som den största svagheten på en villa? Det är ofta där man tar sig in och finns det dessutom en väg in via garaget till hemmet så är det ännu högre prioriterat. Genom moderna garageportar så kan man utesluta den risken: de är nästan omöjliga att forcera sig genom. Dessutom så bidrar de till en minskad kostnad. Genom utvecklad isolering så slipper garaget bli ett område som slukar energi och du som villaägare kan alltså, genom att byta garageportar i Stockholm, göra en rejäl investering i uppvärmning och energi. 

Viktigt är även att peka på hållbarhet och på bekvämlighet. Dagens garageportar har en överlägsen livslängd jämfört med föregångarna. Du får dessutom – beroende på vilken leverantör du väljer – en garanti på detta. Ditt eget liv blir också enklare genom den tekniska utvecklingen som skett. Vad sägs om att öppna och stänga dörrarna via din mobiltelefon? Hur ser era garageportar ut i er BRF? Hur ser det ur i din villa? Genom att byta så finns bara fördelar. 

Här kan du läsa mer om moderna garageportar: https://www.garageportarstockholm.se/