Dags för julbelysning!

En fördel med det mörker som vi upplever just nu är den att vi bland annat kan tända ljus, eller hur? En annan fördel är ju att när det är som mörkast, blir det ju sedan ljusare och då går vi mot ljusare tider. Men just nu går vi mot den allra mörkaste tiden på året. och fördelen med den är att det är dags att tända våra adventsstakar, julstjärnor, julgransbelysning och alla andra mysiga ljus och lyktor.

Det är nu vi vill tända utebelysningen

Många vill ju dessutom tända utebelysning och tända ljusslingor, och julgransbelysning utomhus. Då gäller det att man har just sådana uttag på fasaden som man kan koppla in sladdarna till så att man inte måste ha sladden dragen genom ett öppet fönster eller genom dörren. Då läcker det ut en massa inomhusvärme och kommer in en massa kall luft.

Låt en elektriker installera alla uttag

Det är alltid viktigt att en elektriker som är behörig kommer och installerar alla uttag som du behöver både för belysningen inom- och utomhus. Att göra det själv innebär avsevärda risker för att du gör fel och att du antingen skadar dig själv eller någon i din familj.

En elektriker drar sladdar så det inte syns

Säg att du har köpt en ny lampa, men vill att den ska hänga på en ny plats. Då behöver du dra elledningen från platsen där den har varit till den nya platsen. Antingen får du en ful sladd som går från det ena till det andra stället i ditt innertak, eller så ber du en behörig elektriker komma och installera sladden så att det inte syns att den har dragits från det ena stället till det andra hemma hos dig.

Arbetskostnaden för elarbeten omfattas av Rot

Även elledningar och dragningar omfattas av Rot-avdraget, vilket innebär för dig som hus- eller lägenhetsägare kan sänka priset för arbetskostnaden med flera tusen. Det innebär att du inte behöver oroa dig över att anlita en behörig elektriker. Med Rot-avdraget sänker du arbetskostnaderna och får råd att anlita en professionell elektriker.

Finns proffsiga elektriker i Göteborg

Göteborg som många kan uppfatta som mörk just nu under denna årstid, eftersom snön vanligtvis uteblir, har stora behov av upplysning. Avenyn brukar alltid smyckas med julbelysning och privata personer gör sitt för att lysa upp staden. Om du har behov av en proffsig elektriker kan du fortsätta läsa här: http://www.elektrikergöteborg.net.