Färgglada persienner vanligt i Stockholm

Har du tänkt på hur vanligt det är med färgglada persienner i Stockholm? Ta chansen att själv på ett enkelt sätt liva upp dina fönster.

Den som promenerar runt i Stockholm slås om och om igen av vilka fantastiska vyer vår huvudstad kan erbjuda. Stockholm är en stad som både ligger på en fantastisk plats, i brytpunkten mellan sjö och havsskärgård, och samtidigt består av tusentals vackra byggnader, såväl palats som bostadshus. Även den som bott här hela sitt liv kan fortfarande upptäcka nya detaljer som man tidigare missat. Man är helt enkelt aldrig klar med Stockholm.

Färgade persienner

Fönster mot världen

En sak man kan missa även om man bott här länge, är hur vanligt det blivit de senaste åren att människor dekorerar sina fönster på olika sätt för att få dem att sticka ut. Det verkar som att det blivit en trend att låta sin inredningsdesign nå ut ända till gatan, och faktum är att det blivit ett positivt inslag i gatubilden på många håll i Stockholm, där det finns något speciellt att titta på i nästan varje fönster. Som inredningsexperter vågar vi nästan lova att detta är en trend som kommit för att stanna.

Persienner i alla färger

Ett av de vanligaste sätten att pimpa sina fönster är att sätta in färgade persienner. Numera nöjer man sig inte med de vanliga ljusa eller mörka persiennerna utan vill ha full valfrihet att anpassa sina persienner till resten av inredningen. Det går till och med att beställa persienner med olika färg på fram- och baksidan, eller med en unik färg på varje lamell. De flesta persienntillverkare i Stockholm låter dig bestämma helt och hållet hur din persienn ska se ut, och allt är möjligt!

Persienner som en del av inredningen

Genom att beställa färgade persienner har du möjlighet att inkludera även fönstren i ditt inredningstänk. Välj gärna en kulör från favoritmöbeln eller från tapeten, och låt den gå igen i persiennen. Effekten blir slående, och genom att vinkla persiennerna hittar du lätt olika stämningslägen beroende på hur solen lyser in.

I barnens rum kan det passa utmärkt med starka, glada färger som skapar inspiration och leklust. Perfekt när solen ligger på och man vill skapa skugga i rummet utan att det ska se för tråkigt ut.

Färgade persienner i Stockholm

Vänd dig till en persienntillverkare i Stockholm och be om hjälp med färgade persienner. De flesta persienntillverkare har ett antal färger i lager, men vill du ha någon annan färg än de vanligaste så går det i regel utmärkt att beställa.

Att beställa färgade persienner är inte dyrare eller krångligare än att beställa persienner med vita eller svarta lameller. Så nästa gång det är dags att byta persienner, ta tillfället i akt och sätt lite färg på fönstren!