Fördelar med att anlita inredningshjälp

Få ut mer av din försäljning genom att ta hjälp med styling och skapa ett genomtänkt och attraktivt boende för rätt målgrupp. Du kan öka fler procent i slutpris när du säljer din bostad.

Förutom att hjälpa dig till ett behovsanpassat och personligt hem kan de flesta inredare även hjälpa dig att styla upp din befintliga bostad i samband med försäljning. Missa inte chansen att få de extra kronorna på slutet för att just din bostad var så väl balanserad och harmonisk. Låt inredaren hjälpa dig att lyfta fram det allra bästa i varje rum. Hens blick för detaljer och känsla för vad köparna vill ha kan ge dig god avkastning. Själv är du hemmablind, fotografen är stressad och mäklaren har fullt upp. Stylisten ser allt med rätt ögon. Ska det verkligen vara helvitt och lukta bullar?

Trender inom styling svänger

I våra hemmiljöer svänger modetrenderna och så gör även trenderna för styling. Poppiga fondväggar har åkt ut och in svävar harmoniska naturnära färger och miljöer. Hållbarheten sätter sina spår i materialvalen och färgerna ska gärna skapa ett lugn. I övrigt råder grundprinciper såsom att lyfta fram ett blickfång i varje rum. Låta vägen fram till utsikt vid fönster vara öppen och ej blockerad med bökiga möbler. Personliga tillhörigheter och attiraljer bör plockas undan – besökaren ska kunna föreställa sig själv att bo i hemmet och vill inte distraheras av sådant. Rummet ska vara sparsamt möblerade och arkitektoniska detaljer ska framhävas såsom burspråk och kakelugnar. Kan en liten lägenhet i ett attraktivt område möbleras smart för optimering så gör detta.

Före och efter

Alla älskar väl att ta del av bilder från inrednings- och styling projekt där vi kan se skillnaden på före och efter. Det är precis som om inredaren viftar med sin magiska trollstav och förvandlar något trött och trist till ett helt nytt hem med lyster och fräschör. När du väl testat att anlita en inredare i samband med styling är du garanterat fast – du kommer även att anlita hen till din nya bostad. För när du ser vilken magi som skapas vill du självklart ta del av den – och leva i den. Som inredare är det ett drömprojekt att få anpassa en bostad unikt efter vem som ska bo där och vad hen önskar och behöver. Ett hållbart hem som värnar om både människa och miljö är på modet 2020 så låt oss göra en medveten investering. Styla din bostad idag! Vi rekommenderar denna hemsida: http://www.insyninterior.se/