Ska du sälja din bostad och behöver styling?

Varför behöver man styla? Ja, har du ett hem inrett efter de senaste trenderna, fyllt av vacker design, behövs det inte. Men ser ditt hem inte ut så kan du uppnå liknande känsla med styling.

En hem och en bostad förmedlar en känsla. En känsla som ska göra att bostaden säljer, och säljer bra. Det ska se attraktivt ut, både på bilder och på visning. Det är klart att är det världens toppläge kanske det säljs bra ändå. Eller om det är extremt dåligt läge hjälper styling kanske inte så mycket. Men de allra flesta hemmen kan lyftas med så kallad homestaging. En anpassad möblering i stil med bostaden och en inredning med en känsla. Den ska inte sticka ut för mycket så att det avskräcker, men inte heller kännas mesig.

Det du gillar kanske inte alla spekulanter gillar

Du har en kanske en egen stil som du älskar, som är både färgstark och lite galen. Du trivs jättebra i en mix av glada färger och udda föremål. Men vill du attrahera köpare behöver ditt hem kanske tonas ner lite. Många tittar snabbt på bilder, på till exempel Hemnet, och är det för extrem inredning kan det skymma en annars fin bostad.

Anlita homestyling i Stockholm och låt inredningsexperter ta fram det bästa i ditt hem. För visst vill du få ut bästa pris när du ändå ska sälja. Att anlita homestyling är en investering, du kan räkna med att priset på din bostad stiger om den är attraktivt stylad.

En äldre anhörig har flyttat och lägenheten ska säljas

En anhörig har haft samma lägenhet i många år men nu måste den säljas. Området har vuxit i popularitet och är nu eftersökt av många. Men inredningen ligger verkligen inte i tiden. Den lyfter inte lägenheten till det den skulle kunna vara. Även om den ligger i ett område i Stockholm som blivit allt mer populärt, vill köparna kunna känna att den är aktuell i tiden.

Det går att göra små förändringar som kan göra stor skillnad. Ibland kan det löna sig att faktiskt måla om, eller göra större förändringar, för att lyfta fram bostaden. En ljusare färg samt att plocka bort tunga mörka möbler. Ställa dit något modernt och vackert, gröna växter, en härlig lampa. Din stylist har både möbler och föremål som kan användas och som gör hela skillnaden. Låt bostaden visa sig från sin bästa sida!