När du vill göra en badrumsrenovering i Stockholm

Funderar du på att genomföra en badrumsrenovering snart? Då kanske du funderar på hur du ska genomföra den? Ska du göra det själv, eller ska du anlita någon hantverkare? Tänk på att du förmodligen bör anlita olika hantverkare för jobbet; en rörmokare, med själva arbetet med vatten- och avloppsrör, en kakelsättare och en elektriker som kan dra om de elledningar som du kanske vill flytta på. Eller så anlitar du en totalentreprenör som tar på sig att hålla i alla trådar och som har kontakten med dem som ska komma och renovera hemma hos dig.

Detta får du om du anlitar en totalentreprenad

Väljer du ett företag som lovar att hålla i alla kontakter med de olika hantverkare som behövs för att renovera hela badrummet åt dig, får du en enda kontakt som sköter om att informera dig om vad som händer. Då sköter företaget om att de olika hantverkarna kommer i rätt tid. de har då egna anställda som känner till om renoveringen och som arbetar gemensamt och snabbt för att badrumsrenoveringen blir genomförd precis som den ska.

De planerar allt själva och ser till att alla kommer i tid. Om du ska göra det själv innebär det att du själv tar kontakten med de olika hantverkarna, själv gör upp ett schema när de ska komma eftersom det inte finns någon annan som har den övergripande översynen på det som ska hända och som redan är genomfört. Du kanske vet hur ”lätt” det är att få tag i hantverkarna. De är ju bland de som är svårast att få tag i, då de är ute på arbeten mest hela dagarna och sällan sitter på något kontor och kan svara i telefonen.

Lite dyrare med totalentreprenad

Det kostar lite mer att anlita en totalentreprenad, men om du har ont om tid, är en totalentreprenad bland det absolut bästa, eftersom du inte behöver oroa dig över att arbetet fortskrider. Det ser företaget till och kan påskynda arbetet om det så behövs. Behöver du en renoveringsfirma i Stockholm kan vi rekommendera är Renomera, som tar hand om allt som krävs i en riktig badrumsrenovering i Stockholm.

Så går en badrumsrenovering till

Om du inte känner till något företag som kan ta på sig renoveringen av badrummet, kan du alltid fråga vänner och bekanta om de kan rekommendera någon. Om de inte känner till någon kan du googla ”badrumsrenovering Stockholm” så att du får kontaktuppgifter till någon som erbjuder badrumsrenoveringar i Stockholm. Om det är där du behöver det. Annars byter du ut ”Stockholm” med den ort där du bor. Sedan är det bara att ta kontakt med dem, fråga om offert och referenser. Välj den som är bäst. Det är ett bra tecken om de vill komma ut till dig och se hur du menar för att de ska kunna ge en så realistisk offert som möjligt.