Några trender inom badrumsinredning

Vi ser redan nu flera olika presentationer på inredningstrender redan nu. Särskilt inom badrum är man mån om att presentera sina nyheter inom badrumsrenoveringar. Här tar vi upp några av dem.

Flera olika färger på kaklet i badrummet

Det är ju så populärt att inreda med färger och rena, rama färgexplosionerna i badrum. Vi ser naturfärger som sandbeige, kaffebrunt, mossgrönt, salviagrönt och rött, svart och gult i badrummen. Vi ser även mönster på kaklet, som går i olika färger. Vi ser även, och detta är en nyhet för i år; olika strukturer på kaklet. Det är allt från ränder på kaklet, toppigheter, piggar och sträva material på kaklet. Vi ser även nya texturer på kakelplattorna.

Svarta metaller på blandare

Vi ser även att badrumsrenoveringarna går i metaller, såsom mässing, koppar och andra metaller. Dessutom målas de svarta för att accentuera dem ännu mer. Särskilt snyggt är det och passar till både pastellfärger i badrum, naturfärger eller om inredningen går i dova, mörkare färger. Svart passar till allt.

Swirlpool med vattenstrålar

En annan nyhet inför nästa år är att man ersatt jacuzzin med badkar med swirlpool. Det innebär att badkaret har luftströmmar som gör att vattnet går i cirklar i badkaret. Det är som att bada i ett hav med starka underströmmar.

Toaletter utan kanter

En annan nyhet inför nästa år är att toaletterna numera inte har några kanter, varken under toastolen, under toaringen eller på toakanten. Inte heller finns det kanter ovanpå toaringen. Detta för att rengöringen av både toastol och toaringen ska bli så lätt som möjligt att göra och praktisk.

Golvbrunn som ligger invid väggen

Det är mycket praktiskt att ha en golvbrunn som ligger invid väggen i stället för mitt i golvet på duschgolvet, eller under badkaret. Har du i stället golvbrunnen vid väggen, får du en lutning på golvet som inte stör din badrumsupplevelse.

Renovera badrum i Huddinge?

Är det så att du planerar att renovera badrum i Huddinge, så kan vi tipsa om att anlita hantverkarfirma som erbjuder totalentreprenad. På så sätt får du någon som tar ett helhetsansvar för hela badrumsrenoveringen. De har då hantverkare som både kan renovera avlopps- och vattenrör, som kan kakla om väggarna i badrummet, som kan dra elledningarna, som kan lägga badrumsgolv med rätta lutningen för att vattnet ska rinna ner i golvbrunnen. Du får en kontaktperson som håller dig informerad om hur badrumsrenoveringen går. Fortsätt läsa här om en sådan totalentreprenad som erbjuder badrumsrenovering i Huddinge.