Målare på Kungsholmen sätter färg på hemmet

Låt erfarna målare på Kungsholmen sköta måleriet hemma. Oavsett om det är invändigt eller utvändigt måleri, så kan du vara trygg med lokala yrkesutövare som vet hur man målar och tapetserar.

Sommartid och dags att måla fasaden igen. Nu har det gått för lång tid sedan den fick lite kärlek. Men det tar emot att ge sig upp på stegen med färg och pensel. Dels vet du inte om det kommer bli som du har tänkt, dels är du osäker på om det krävs ett, två eller tre lager färg. Dessutom är det rätt mycket gammal färg som måste skrapas bort innan du kan måla på den nya. Kanske kan det vara värt att låta någon annan med kunskap och erfarenhet göra jobbet denna gång, så slipper man be svågern om hjälp också. Tur att det finns lokal expertis i form av målare på Kungsholmen. Och det bara ett musklick eller ett telefonsamtal bort.

Målare med stor kunskap

Med målaryrket följer mycket viktig kunskap. Man har god kännedom om färger men även materialen som färgen ska appliceras på. Man lär sig vilka färger som bör användas för att uppnå en viss atmosfär och man vet vilka verktyg som är de rätta. Målarna på Kungsholmen har dessutom stor lokalkännedom och har varit inne i flera fastigheter under åren så de känner till husens speciella egenskaper. Då vet man kanske av erfarenhet att just det här husets vägg är lite sned och då måste man ha med det i beräkningen när man skär till tapeten.