Hjälp av en takläggare i Stockholm

Allt var ett enda virrvarr efter att stormen i Stockholm hade dragit fram. Takpannor låg slängda över hela trädgården och en takläggare fick ringas in snabbt.

Det hade varit mycket obehagligt att sitta i soffan och höra hur stormen ruskade det lilla huset i Stockholm. Och det var inte bättre när det stod att läsa på nyhetssidorna hur många som blivit drabbade av det som hänt. Men det var inte förrän på morgonen som stormen bedarrade och man kunde gå ut för att kontrollera hur det hade gått med hus och trädgård.

Först gick ögonen upp mot taket, och direkt gick det att se att här hade stormen haft riktigt roligt. För det var takpannor som fattades och andra som hängde på trekvart. Snabbt blev det ett samtal till ett företag med takläggare. Det här måste åtgärdas så fort som möjligt, för att inte huset skulle bli skadat av fukt.

Takläggare med snabb utryckning i Stockholm

Det tog bara några timmar innan en takläggare ringde på dörren. Tillsammans besiktigade man hur taket såg ut och därefter kom domen. Man fick veta att en takläggning i Stockholm tar ganska lång tid, och att man inte hade tid att göra allting klart just då. Det var ju många andra som också hade drabbats.

Men takläggaren gav sig snabbt upp på taket för att plocka ner de takpannor som hängde löst, samt täcka in taket så att det inte skadades av regnet. De nedfallna takpannorna samlade husägaren själv ihop och lade snyggt på en lastpall.