Golvläggare i Dalarna – när du har renoveringsbehov

För att lägga golv och sätta kakel i ett våtrum, behöver du anlita ett företag som har certifierade hantverkare. Låt en golvläggare i Dalarna göra jobbet.

Efter din pension tänker du och din fru lämna storstaden och flytta till en mindre ort i Dalarna. Där har ni hittat ert drömhus vid en vacker insjö och här tänker ni leva ert liv i symbios med naturen. Idyllen har dock en baksida. Huset är byggt för hundra år sedan och är i det närmaste mer eller mindre obeboeligt.

För att kunna flytta in i huset måste kök och badrum rustas upp. På båda ställen måste nya golv läggas in. Ni har vant er vid golvvärme och det vill ni definitivt ha i badrummet. Du räknar dig inte själv som en hemmafixare och har inte kunnande för att lägga golv i ett badrum.

Golvläggare i Dalarna erbjuder totalentreprenad

Du kontaktar ett byggföretag i Dalarna som har golvläggare. Tillsammans träffas ni i ert nya hus och diskuterar igenom vad som ska göras. Eftersom du än så länge bor på annan ort har du ingen möjlighet att följa projektet med de hantverkare som kommer att bli involverade. Du bestämmer dig därför att lägga ut renoveringsprojektet på totalentreprenad.

Vid samtal med byggfirman växer familjens renoveringsprojekt. Golven i vardagsrummet och sovrummen måste fixas. Huset förtjänar att ha fiskbensparkett i vardagsrummet och i sovrummet väljer ni ett massivt trägolv. Från byggfirman får ni förslag till materialval i kök och badrum. Du får en fast offert på entreprenaden och projektet ger rätt till rotavdrag.

För mer om golvläggning, klicka på denna hemsida: https://www.bbmdalarna.se/