Målare i Stockholm både målar och tapetserar

När man kontaktar en målare i Stockholm behöver det inte bara vara för måleriarbete. Målare har också erfarenhet och kunnighet när det gäller att tapetsera.

Roger suckade djupt, han är tekniskt kunnig men finmotoriken var det inget vidare med. Hans syskonbarn hade skrattat när han pärlade en pärlplatta med dem. Det var som om han pärlat med tumvantarna på. Nu var det dock dags att försöka hotta upp bostaden. Han hade av en slump sett en tapet på restaurangen han varit på dejt på. Efter den dejten var det mest tapeten han mindes. Den fastnade så pass att han fick gå tillbaka och fråga vad det var för tapet.

Nu satt han där med tapetrullarna men hade ingen aning om hur han skulle mönsterpassa dem. Det kändes som han slängt pengarna i sjön, det var väl bara att skänka tapeterna till någon second hand istället. En gäll ringsignal skar genom rummet, det var Rogers mamma. Efter standardfraserna berättade Roger om tapeterna han köpt, men att han inte kunde tapetsera.

Målare fixar tapeten

Mamman hade svarat att det var ju bara att ringa och boka en målare i Stockholm för arbetet. Roger trodde mamman fått det om bakfoten, målare målar väggar och tapetserare tapetserar menade han på. När Roger fick veta att tapetserare i själva verket klär om möbler visste han precis vad han skulle göra. När samtalet var avslutat ringde han upp målerifirman som han visste var erfaren och kunnig. Om någon vecka skulle han äntligen avnjuta sina nya fräscha tapeter på väggen. Läs mer om målare på denna webbsida: https://norrmalmsmaleri.se/