Fönsterrenovering i Stockholm ger gamla fönster nytt liv

Behöver du fräscha upp fönsterna i ditt hem? Då är det perfekt att göra en fönsterrenovering. I Stockholm får du den bästa hjälpen för att fräscha upp dem.

Väldigt många är alltför snabba på att byta ut gamla saker, istället för att renovera upp dem. Ett bra exempel på det är fönsterna. Fönsterna har en viktig uppgift för ett hem. Dåliga fönster kan innebära både ett kallare hem, men även ett varmare hem. Istället för att byta ut dem, så kan det gå att göra en fönsterrenovering på dem. 

Med en fönsterrenovering så ger man nytt liv till de gamla fönsterna. Är de slitna och fula? Eller fyller de inte sin uppgift längre? Med kärlek och en duktig hantverkare, så blir de som nya igen. Det finns en hel del som går att göra på de gamla fönsterna. 

Vad gör de för fönsterrenovering i Stockholm?

Precis som allt annat, så slits även fönsterna ut med tiden, det kan även vara delarna till dem, som slits ut. Några saker de byter ut vid fönsterrenovering är gamla beslag, som är trasiga. Dessa ersätts med nya beslag. Träytorna behandlas för att de ska hålla längre. Är något trä redan rötskadat, så byts det ut helt och hållet. 

De målar om fönsterblecken till färgen du själv önskar. De kan även isolera fönsterna om det behövs. Är glaset dåligt, men du vill behålla samma ram, så kan de även byta glas i fönstret. Det finns med andra ord en hel del saker de kan göra.